Prima paginăActualitate

Câinele poliţist Odek a mirosit ţigări de contrabandă în Bahna

Câinele poliţist Odek a mirosit ţigări de contrabandă în Bahna

Dimensiune text

 

(Exemplu) NrMiercuri, 14 septembrie., lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 8 Români, sprijiniţi de poliţişti din cadrul posturilor de poliţie arondate, au efectuat două percheziţii domiciliare la imobile de pe raza comunei Bahna, în baza unor autorizaţii de percheziţie, ocazie cu care au găsit 2.230 ţigarete de provenienţă străină. La aceste percheziţii domiciliare a fost folosit câinele de detectare tutun Odek.

„În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au început cercetările împotriva a două persoane domiciliate pe raza comunei Bahna, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă”, precizează un comunicat al IPJ Neamţ.

La finalul lunii martie, în cadrul manifestărilor desfăşurate la Bucureşti cu ocazia Zilei Poliţiei Române, echipajul chinologic aparţinând IPJ Neamţ şi format din conductorul agent şef adjunct Doru Cătălin Constantin şi câinele poliţist Odek a fost premiat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru rezultatele deosebite obţinute în anul 2015, în cadrul activităţilor desfăşurate cu câinele de serviciu.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0