Prima paginăSanatate

Cadre medicale noi în Spitalul Roman

Cadre medicale noi în Spitalul Roman

Dimensiune text

Spitalul Roman - Spitalul Nou 02Spitalul Municipal de Urgență Roman continuă seria angajărilor pentru ocuparea posturilor vacante din organigramă. Astfel, de-a lungul lunii septembrie, s-au scos la concurs mai multe posturi de asistent, îngrijitor și brancardier, cele mai multe fiind ocupate. Au mai rămas patru funcții libere, trei pentru îngrijitor și unul pentru referent de specialitate.

“În luna septembrie s-au desfășurat examene pentru ocuparea posturilor vacante: trei brancardieri și trei îngrijitori în CPU, un îngrijitor curățenie în blocul operator, câte un asistent pentru CPU, pentru blocul operator și pentru Dermatologie și un post de registrator, cu jumătate de normă, la Chirurgie Infantilă. La serviciul financiar contabil s-a scos la concurs un post de contabil 1A. Toate aceste posturi au fost ocupate și cei admiși și-au început activitatea începând cu luna octombrie. Pentru postul de referent de specialitate la biroul de achiziții și trei posturi de îngrijitori pe Chirurgie generală nu s-au găsit candidați care să îndeplinească cerințele, urmând să fie scoase iar la concurs”, a declarat doctor Maria Andrici, managerul Spitalului.

Începând din luna octombrie, și-au început activitatea în unitatea medicală și doi medici noi: doctorul Gabriela Ababei, la CPU, și doctorul Ioan Amariei, la Secția Neonatologie.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0