Prima paginăReligie

Cadouri pentru copii din partea membrilor ATOR Roman, în cadrul proiectului „Dăruiește o bucurie din suflet de copil”

Cadouri pentru copii din partea membrilor ATOR Roman, în cadrul proiectului „Dăruiește o bucurie din suflet de copil”

Dimensiune text

 

 

Membrii Asociației Tinerilor Ortodocși din Roman (ATOR) au finalizat, de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, proiectul „Dăruiește o bucurie din suflet de copil” .

Cu ajutorul partenerilor proiectului și al voluntarilor, membrii ATOR Roman au putut dona peste 1.000 de hăinuțe și jucării la Secția de pediatrie și la Secția de neonatologie din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman, 70 de pachete cu jucării și dulciuri copiilor care au participat la proiectul „Un zâmbet de copil în an centenar” al Protopopiatului Roman, precum și 100 de mingi și multe dulciuri, jucării și haine copiilor instituționalizați în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Roman. De asemenea, în cadrul aceluiași proiect, membrii ATOR au mai donat peste 1.000 de hăinuțe și jucării copiilor de Complexul de Servicii „Romanița” din Roman, precum și câteva sute de obiecte vestimentare bătrânilor de la Centrul de recuperare și reabilitare neuropshihiatrică Roman.

„Am avut surpriza plăcută să vedem atât de mulți oameni săritori și dornici să-și ajute aproapele. Mulțumim partenerilor noștri: Parohia Sf. Voievozi Roman – pr. Valentin Băltoi, Parohia Cotu Vameș II – pr. Mario Ciucanu, Parohia Pogorârea Duhului Sfânt – pr. Doru, Parohiei Sf. Vasile cel Mare, Protopopiatul Roman prin părintele protopop Dragoș Munteanu, Asociației Mușatinii – prof. Ovidiu Albert, Colegiului Național «Roman-Vodă» – director prof. Mihaela Tanovici, pentru ajutorul dat în colectarea donațiilor. Mulțumim domnului George Buhlea pentru dulciuri, doamnei doctor Oana Onu, director medical al Spitalului Municipal de Urgență Roman, și doamnelor doctor șef de secție de la secțiile spitalului mai sus amintite, domnului director al CSEI Roman, prof. Benone Damian și doamnei prof. Anca Luca, pentru că ne primesc cu brațele deschise de fiecare dată, și, bineînțeles, voluntarilor noștri care își răpesc din timpul lor pentru a aduce un zâmbet pe chipul aproapelui”, au transmis reprezentanții ATOR Roman pe pagina de socializare.

Asociația Tinerilor Ortodocși din Roman a luat ființă în anul 2016, având binecuvântarea IPS Arhiepiscop Ioachim și prin implicarea și purtarea de grijă a Părintelui Valentin Băltoi, consilier cultural al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. O mână de tineri s-au strâns în jurul acestui proiect și și-au dorit să se implice în cât mai multe activități. Asociația Tinerilor Ortodocși din Roman a fost premiată în acest an, de reprezentanții Primăriei Roman, la Gala Excelenței Romașcane derulată cu ocazia Zilelor municipiului.

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0