Prima paginăSocial

Cadoul perfect și de Crăciun: trandafirii criogenați de la magazinul „Perfect Roses” din Roman

Cadoul perfect și de Crăciun: trandafirii criogenați de la magazinul „Perfect Roses” din Roman

Dimensiune text

 

Puține zile au mai rămas până la Sărbătorile de iarnă, iar căutarea cadoului pentru un Crăciun perfect mai poate fi făcută pe ultima sută de metri. Pentru toți, magazinul „Perfect Roses” din Roman vine în ajutor atât cu idei de cadouri, cât și cu ornamente de interior specifice Sărbătorilor de iarnă.

Astfel, florile criogenate de la magazinul „Perfect Roses” din Roman pot întregi sau pot constitui ele însele un cadou deosebit pentru cei dragi. Aici puteți găsi trandafiri criogenați, dar și alte flori criogenate precum orhidee, zambile, garoafe, bujori sau gardenii.

Pe lângă trandafirii criogenați și aranjamentele florale din trandafiri criogenați, din magazinul „Perfect Roses” mai pot fi procurați ursuleți din trandafiri de spumă – unul din cele mai căutate cadouri, alături de cupolele sau domurile din sticlă –, flori naturale uscate ori trandafirii „de săpun” – flori realizate din foițe subțiri de hârtie tratate cu o substanță cu o compoziție similară cu săpunul.

Florile, aranjamentele florale și suvenirurile care pot fi procurate de la magazinul „Perfect Roses” pot reprezenta cadouri potrivite pentru a sta sub bradul de Crăciun din acest an, având prețuri începând de la 35 de lei pentru brelocurile cu flori criogenate și de la 50 de lei pentru trandafirii criogenați în globuri de sticlă sau alte modele.

Produsele de la magazinul „Perfect Roses” pot fi admirate și procurate direct de la sediul situat în Roman, pe bulevardul Roman Mușat bloc 24, intrarea din strada Alexandru cel Bun (înspre Arhiepiscopie, vizavi de „Spitalul Vechi”) – care vă stă la dispoziție pentru ultimele cumpărături inclusiv pe 24 decembrie, între orele 10 și 18. Comenzile pot fi făcute și printr-un mesaj lăsat pe pagina de facebook a magazinului, Trandafiri criogenati – cadoul perfect: https://www.facebook.com/trandafiricriogenaticadou/ , acolo unde puteți afla și impresiile clienților fermecați de frumusețea cadourilor de la „Perfect Roses”.

Despre povestea florilor de la „Perfect Roses” puteți citi pe larg în acest material: https://www.ziarulderoman.ro/secretul-cadoului-perfect-trandafirii-criogenati-de-la-magazinul-perfect-roses-din-roman/.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0