Prima paginăEducatie

Bursierii Marsat și-au primit banii

Dimensiune text

Opt elevi romașcani și o studentă la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași au primit bursa aferentă lunii aprilie din partea societății comerciale Marsat SA.

Opt elevi romașcani și o studentă la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași au primit bursa aferentă lunii aprilie din partea societății comerciale Marsat SA.

 

Societatea Marsat Roman, prin managerul Vasile Balcan, susține performanța școlară și interesul tinerilor pentru o carieră de succes prin acordarea unor burse școlar. Bursele au ca motivație sloganul „Investim în performanță – investim în viitor” și sînt condiționate de menținerea sau depășirea rezultatelor școlare constante de peste media 8, în raport și de alte activități ce-i recomandă pe bursieri ca viitori specialiști ce vor contribui la prosperitatea și renumele comunității.

Bursierii Marsat sînt Elena Bostan, de la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Andrei Turcu, de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfîntul Gheorghe”, Gabriela Sava, de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, Antonela Bogliș, de la Grupul Școlar „Vasile Sav”, Ana Maria Ciulin, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Teodora Arabu, de la Școala de Artă Integrată „Sergiu Celibidache”, Constantin Cosmin Holmanu, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Ana Maria Miron, de la Școala „Mihai Eminescu”, și Ana Maria Dănăilă, studentă la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Elevii beneficiază de o bursă lunară de 250 de lei, iar studenta – de 500 de lei pe lună, pînă la sfîrșitul anului școlar 2011-2012, urmînd ca, în luna septembrie 2012, să se facă o reevaluare a rezultatelor școlare, în urma căreia vor fi sau nu confirmați pentru încă un an ca bursieri.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0