Prima paginăEducatie

Bursele „Marsat”, un proiect de succes

Dimensiune text

Bursierii „Marsat” au primit vineri, 25 ianuarie, la sediul „Ziarului de Roman”, sumele cuvenite în cadrul proiectului iniţiat de Marsat Roman, în parteneriat cu „Ziarul de Roman”.

 

 

Cei nouă bursieri, elevi şi studenţi cu rezultate bune la învăţătură, proveniţi din familii cu venituri modeste, primesc, pe perioada anului şcolar, suma de 250 de lei în fiecare lună. „Din bursă îmi ajut familia, îmi cumpăr cărţi, haine. Este un ajutor la care n-am sperat niciodată„, a spus Elena Bostan, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, premiantă, ai cărei părinţi sunt surdo-muţi.

Proiectul, desfăşurat sub sloganul „Investim în performanţă, investim în viitor”, este o iniţiativă a managerului societăţii Marsat, inginerul Vasile Balcan, în parteneriat cu „Ziarul de Roman”. Proiectul are ca obiectiv susţinerea financiară pe perioada studiilor liceale şi universitare a unor tineri proveniţi din familii cu venituri modeste, care au dovedit interes pentru performanţa şcolară şi pentru o carieră de succes. Bursierii Marsat sunt Ana Maria Miron, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Naţional „Roman-Vodă”, Gabriela Sava, absolventă ca şefă de promoţie a Colegiului Naţional „Roman-Vodă”, acum studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, pe locurile finanţate de la buget, Antonela Bogliş, care a încheiat clasa a XII-a la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, cu media 9,67, studentă în anul I, pe locuri finanţate de la buget, la Facultatea de Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Cosmin Holmanu, absolvent al Colegiului Tehnic „Petru Poni”, student la Facultatea de Știinţele Educaţiei Iaşi, Ana Maria Dănăilă, studentă la Facultatea de Biologie şi Geologie din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj, Elena Bostan, elevă la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, cu media generală 9,90 în anul şcolar trecut, Ana Loredana Ciulin, de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Andrei Turcu, de la Liceul Teologic „Episcop Melchisdedec Ștefănescu”, premiant la olimpiada naţională de religie, şi Teodora Arabu, elevă în clasa a II-a la Școala de Artă „Sergiu Celibidache”.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • MOCANU 8 ani

    FELICITARI DOMNULE BALCAN.ESTE UN GEST NOBIL PENTRU TINERII ROMASCANI,DAR MAI PUNETI CEVA LA SALARIILE ANGAJATILOR DIN S.C. MARSAT.MERITA SI EI DUPA CAT EFORT DEPUN.