Prima paginăActualitate

Bursele Marsat: „Investim în performanță – investim în viitor”

Dimensiune text

Șase elevi de liceu vor beneficia de burse lunare în valoare de cîte 250 de lei, timp de nouă luni pe an, pe perioada studiilor.

 

 

Societatea Marsat Roman, prin managerul Vasile Balcan, susține performanța școlară și interesul tinerilor pentru o carieră de succes prin acordarea unor burse școlare al căror cuantum este de 15.000 de lei pentru fiecare an școlar, începînd cu luna martie 2012. Bursele lunare, pe perioada completării studiilor, au ca motivație sloganul „Investim în performanță – investim în viitor” și sînt condiționate de menținerea sau depășirea rezultatelor școlare constante de peste media 8, în raport și de alte activități ce-i recomandă pe bursieri ca viitori specialiști ce vor contribui la prosperitatea și renumele comunității.

Selecția celor șase beneficiari școlari se va face pe parcursul lunii februarie 2012, cu sprijinul și acordul scris al reprezentanților liceelor din Roman, la recomandare directă a colegilor sau părinților, cu prezentare în „Ziarul de Roman” a performanțelor fiecărui candidat.

În acest mod, „Ziarul de Roman” susține campania inițiată de managerul societății Marsat Roman, Vasile Balcan, dedicată elevilor cu performanțe școlare, dar care nu au susținerea financiară pentru a-și împlini cariera, și promovează valoare, competența și performanța. Bursele Marsat se vor acorda lunar, direct beneficiarilor, obligați să prezinte semestrial situația școlară și recomandarea profesorului diriginte și al directorului instituției, ca dovadă că nu și-au schimbat opțiunea și interesul pentru performanță. În caz contrar, elevul bursier decăzut din drepturi va fi înlocuit de un alt elev merituos, după aceeași procedură.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0