HomeEducatie

Bursele „Marsat” 2012-2013 intră în plată

Managerul Vasile Balcan (foto dreapta) susține performanța școlară prin acordarea unor burse de studii elevilor și studenților. Bursierii își vor primi banii joi, 25 octombrie, la sediul redacției „Ziarului de Roman”.

 

 

Societatea Marsat Roman, prin managerul Vasile Balcan, susține performanța școlară și interesul tinerilor pentru o carieră de succes prin continuarea programului de burse școlare și în anul școlar 2012 – 2013.
Bursierii care și-au cîștigat acest drept în anul școlar precedent vor beneficia de susținere financiară și în cursul acestui an școlar, dovedind prin performanțele obținute la sfîrșitul anului școlar trecut că nu și-au schimbat opțiunile și s-au integrat perfect condițiilor impuse.
Printre bursierii Marsat se numără șefi de promoție și proaspeți studenți, cei mai mulți dintre cei care au beneficiat de acest sprijin material încheind anul școlar cu note mai bune decît în anii școlari anteriori.

Gabriela Sava (foto stînga) a absolvit în luna iunie Colegiul Național „Roman Vodă” ca șefă de promoție la secția umană și este acum studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, pe locurile finanțate de la buget.
Antonela Bogliș a încheiat clasa a XII-a la Liceul Tehnologic „Vasile Sav” cu media 9,67 și a promovat examenul de bacalaureat cu media 8,28. În acest moment Antonela este studentă, pe locuri finanțate de la buget, la Facultatea de Telecomunicații din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.
Tot student, la Facultatea de Științele Educației din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași este și Cosmin Holmanu, absolvent al Colegiului Tehnic „Petru Poni”.
Elena Bostan, elevă la Colegiul Tehnic „Miron Costin” a încheiat clasa a X-a cu media generală 9,90. De asemenea, tot cu medii mai mari decît în anul școlar trecut au încheiat cursurile și Ana Loredana Ciulin, clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, media 9,59, și Andrei Turcu de la Liceul Teologic „Sfîntul Gheorghe”, care a încheiat clasa a X-a cu media generală 9,16.
Cele mai mici bursiere, Ana Maria Miron a absolvit în această vară gimnaziul la Școala „Mihai Eminescu” cu media generală 9,02 și este din această toamnă elevă la Colegiul Național „Roman Vodă”, profilul științele naturii, iar mica pianistă Teodora Arabu a încheiat clasa I doar cu „Foarte Bine” și a primit noi diplome la concursurile de interpretare la care a participat.

Bursierii își vor primi banii aferenți pentru prima lună a acestui an școlar joi, 25 octombrie, în intervalul orar 14.00 – 14.30, de la sediul redacției „Ziarului de Roman” din Pietonal Ștefan ce Mare, partener al societății Marsat în proiectul „Investim în performanță – investim în viitor”.

Comentarii

WORDPRESS: 0