Prima paginăSocialReligie

Bursa locurilor de muncă la biserică

Dimensiune text

Administratorii mai multor societăţi comerciale din oraş s-au adresat preotului Alois Moraru, parohul Bisericii romano-catolice „Fericitul Ieremia Valahul” (foto) din Roman, pentru a îi ajuta să găsească persoane serioase şi apte de muncă.

Ca şi în alţi ani, la Biserica romano-catolică „Fericitul Ieremia Valahul” din Roman s-au adresat, în ultima perioadă, administratorii mai multor societăţi comerciale din oraş, care oferă locuri de muncă în domenii diferite, dar doresc să angajeze persoane serioase, bine pregătite, pe baza unor recomandări.

Parohul bisericii, preotul Alois Moraru, a făcut public şi prin intermediul unei reţele de socializare faptul că se caută muncitori pentru construcţii, menaj, îngrijiri la domiciliu sau chiar pentru administrare de firme, iar persoanele interesate nu au întârziat să apară.

„La noi se găseşte un echilibru între angajaţi şi angajatori. Și reprezentantul societăţii poate fi sigur că îi recomandăm o persoană serioasă, competentă, dar şi cel care caută de muncă are garanţia că angajatorul este unul care prezintă siguranţă, care îi va face un contract de muncă şi îl va plăti corect. Căutăm muncitori pentru mai multe domenii, chiar şi persoane cu studii superioare. Este un post de contabil, unul de administrator de firmă, dar se caută şi barmani, ospătari, persoane pentru menaj sau îngrijitori pentru bătrâni imobilizaţi la pat. Toate aceste locuri de muncă sunt în Roman. Avem şi o firmă din Roman care are nevoie de personal pentru lucrări în alte oraşe, respectiv de specialişti în lucrări hidrotehnice”, a spus preotul Alois Moraru.

Persoanele interesate se pot adresa biroului parohial pentru mai multe informaţii, sau îi pot trimite preotului Moraru un email prin care să îi transmită o serie de informaţii: nume şi prenume, vârsta şi domeniile în care ar dori să lucreze, precum şi datele de contact.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0