Prima paginăEconomie

Bursa generală a locurilor de muncă la ALOFM

Dimensiune text

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ALOFM) Roman va organiza vineri, 24 aprilie, la ora 9.00, la cantina Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, bursa generală a locurilor de muncă. Manifestarea se înscrie în tradiţia activităţilor implementate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi reprezintă un prilej de promovare a ofertei de locuri de muncă, o posibilitate concretă de a realiza o interacţiune directă cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi selectarea celor care corespund cerinţelor angajatorilor.

Romaşcanii aflaţi în căutarea unui job vor avea posibilitatea să contacteze direct angajatorii şi să identifice mai multe variante de angajare. Totodată, ALOFM Roman vine în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prin acordarea unor servicii de mediere, informare şi consiliere profesională şi prin programe diverse de formare profesională.

Participarea agenţilor economici la bursă reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării posturilor vacante din Roman şi din zona limitrofă.

Evenimentul va fi organizat, în aceeaşi zi, la Piatra Neamţ şi Tîrgu Neamţ.

Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0