Prima paginăSport

„Bucurie în mișcare”, un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate

„Bucurie în mișcare”, un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate

Dimensiune text

 

„Anul acesta deschidem cel mai mare loc de joacă din România!”, anunță Asociația 11even, alături de compania Kaufland România, care vor aduce bucuria mișcării în 16 orașe alese să găzduiască cea mai importantă campanie de promovare a mișcării de masă din România. Printre orașele unde se va desfășura acest eveniment se numără și Piatra Neamț.

Derulat anul acesta sub sloganul „Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune astfel să aducă împreună copii și părinți, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment plin de viață și extrem de ofertant.

 

„În Piatra Neamț, festivalul va avea loc între 3-4 iunie, pe Platoul Curții Domnești. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean al Elevilor Neamţ și alți parteneri instituționali. «Bucurie în mișcare» este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even în anul 2012. De atunci și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Republica Moldova, reunind zeci de mii de participanți. Integrând și o componentă de educație în protecția mediului, campania din acest an propune participanților și o zonă de conversie creativă a deșeurilor în jocuri și jucării. Produsele rezultate în cadrul zonei «Reciclăm și ne jucăm» vor fi oferite celor prezenți în schimbul unor donații. Banii adunați vor fi folosiți pentru susținerea unor cauze sociale locale”, anunță organizatorii pe pagina de socializare.

„Bucurie în mișcare” este o platformă care integrează idei de jocuri și metode simple de exerciții în aer liber, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Astfel, în cadrul fiecăruia din cele 16 festivaluri vom regăsi următoarele zone pregătite pentru toți participanții, indiferent de vârstă: Jocurile copilăriei; Crosul „Bucurie în mișcare”; zona de jocuri și concursuri pentru copii și familie; zona de competiții sportive; scena cu demonstrații sportive, fitness și dans; zona cu jocuri de team-building; zona cu meșteșuguri; zona cu bunătăți de toate felurile; zona de relaxare și board-games pentru tineri, precum și zona „Reciclăm și ne jucăm”.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0