HomeRoman

Blocul „cu bulină” mai cere 1,6 milioane de lei

Blocul „cu bulină”, de pe bulevardul Roman Mușat, este în atenția lui Cristian Petrescu, ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului.

 

 

Primarul Laurențiu Dan Leoreanu a anunțat că, în cursul săptămînii trecute, s-a întîlnit cu ministrul Cristian Petrescu, căruia i-a prezentat situația lucrărilor la blocul cu bulină (foto).

I-am cerut domnului ministru să continue proiectul început de fostul ministru în cazul blocului cu bulină. Lucrările de consolidare au fost finalizate, dar trebuie realizate și finisajele. Din fericire, domnul ministru a promis că ne va susține și că va avea în atenție acest proiect„, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Pentru finalizarea lucrărilor mai este nevoie de aproximativ 1.600.000 lei. După ce se vor aloca acești bani, urmează și licitarea lucrărilor, întrucît firma care a realizat consolidarea blocului nu va continua să lucreze la acest proiect.
Firma a fost contractată pentru a realiza partea de consolidare. Acest lucru s-a terminat, iar eu am decis rezilierea contractului, întrucît constructorul s-a mișcat foarte greu și nu am reușit să avem o colaborare foarte bună cu acesta. Știu că nu i-a convenit, dar prefer să închei un contract cu o firmă serioasă, care să termine lucrările la timp„, a precizat primarul municipiului Roman.

După ce oamenii se vor muta în apartamentele pe care le dețin de drept, locuințele din fostul bloc „NATO”, unde aceștia au locuit provizoriu, vor fi date în folosință ca locuințe tip ANL.

Comentarii

WORDPRESS: 0