Prima paginăEconomie

Birou Unic la Camera de Comerț și Industrie Neamț

Birou Unic la Camera de Comerț și Industrie Neamț

Dimensiune text

 

consiliul-judetean-consiliu-consultativ-economicLa finele săptămânii trecute, la nivelul Consiliului Județean Neamț a avut loc întâlnirea de constituire al celui de-al doilea consiliu consultativ, respectiv cel din domeniul economiei și al afacerilor. În cadrul discuțiilor, s-a stabilit deschiderea Biroului Unic la Camera de Comerț și Industrie Neamț, care va reuni într-un singur loc serviciile descentralizate și va oferi servicii gratuite de consultanță celor care doresc să înființeze o nouă afacere sau să o dezvolte pe cea existentă și au nevoie de informații pentru obținerea avizelor, autorizațiilor și a altor acorduri de funcționare.

„La Consiliul Județean Neamț am înțeles importanța unei colaborări puternice între instituțiile județului și mediul de afaceri. Acesta este scopul Consiliului Consultativ al oamenilor de afaceri. Cunoștințele lor, ideile pe care le au pentru dezvoltarea județului, toate sunt importante pentru mine și echipa mea de la Consiliul Județean. Mă bucur că printre membrii Consiliului Consultativ se numără și Mihai Apopii, președintele Camerei de Comerț și Industrie, precum și Vasile Asandei, directorul general al Agenției de Dezvoltare Nord-Est”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

O altă temă abordată în cadrul întâlnirii a vizat start-up-urile, cele care sunt din ce în ce mai mult recunoscute ca fiind o forță motrice pentru inovare, spirit antreprenorial și competitivitate și care pot reprezenta o soluție pentru crearea de noi locuri de muncă în Neamț.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0