Prima paginăSanatate

Bilete de tratament pentru pensionari, la finalul lunii aprilie

Bilete de tratament pentru pensionari, la finalul lunii aprilie

Dimensiune text

 

 

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț informează că, pentru a patra serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiune perioada 29 aprilie – 1 mai 2019 sunt repartizate CJP Neamț 56 de bilete, din care au intrat în alocarea automată 45 bilete de tratament, în stațiunile: Covasna, Olănești, 1 Mai – Oradea, Amara, Nicolina și Sărata Monteoru.

„Precizăm că pentru această serie au rămas disponibile 9 bilete de tratament balnear pentru următoarele stațiuni: Amara – 4 bilete de tratament, Pucioasa – 2 bilete de tratament, Geoagiu – 1 bilet de tratament, Olănești – 1 bilet de tratament și Sărata Monteoru – 1 bilet de tratament, acestea neintrând în alocarea automată. Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț, din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament. Menționăm că până la această dată sunt depuse un număr de 4.627 de cereri de tratament balnear pentru anul 2019, fiind valorificate pentru primele trei serii de tratament balnear un număr de 136 de bilete de tratament”, precizează reprezentanții CJP Neamț.

Pot beneficia de tratament balnear persoanele care au calitatea de: pensionar al sistemului public de pensii; asigurat al sistemului public de pensii sau beneficiar al prevederilor unor legi speciale, care reglementează dreptul la bilet de tratament balnear prin sistemul public de pensii şi care dovedesc existenţa unei afecţiuni medicale care să necesite tratament balnear, în conformitate cu prevederile legale. Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile, pentru anul 2019 urmând a fi 18 serii de tratament.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0