Prima paginăSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii septembrie

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii septembrie

Dimensiune text

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunță că pentru a douăsprezecea serie de tratament balnear, cu dată de intrare în stațiuni în perioada 13 – 16 septembrie, s-au alocat 120 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Covasna, Bălțătești, Vatra Dornei, Buziaș, Amara, Olănești, 1 Mai – Oradea, Felix, Geoagiu, Sărata Monteoru, Herculane, Nicolina, Eforie Nord, Lacu Sărat, Slănic Moldova, Căciulata, Ocna-Șugatag, Sovata, Târgu Ocna și Pucioasa. Au rămas nealocate nouă bilete de tratament (deoarece nu au existat solicitări), pentru stațiunile: Geoagiu și Lacu Sărat (câte un bilet) și șapte bilete la Sarata Monteoru.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii urmând a fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament.

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică a beneficiarilor, în baza unei programări – la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00. La ridicarea biletului de tratament balnear titularul trebuie să prezinte biletul de trimitere eliberat de către medicul de familie sau de către medicul specialist.

Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate și telefonic, la numărul de telefon 0233.211353. Până la această dată sunt depuse 4.110 cereri de tratament balnear pentru anul 2021, fiind valorificate 1.317 bilete de tratament, mai precizează reprezentanții CJP Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0