Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii octombrie

HomeSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii octombrie

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunță că pentru a cincisprezecea serie de tratament balnear s-au alocat 165 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Covasna, Căciulata, Amara, Bălțătești, Herculane, Lacu Sărat, 1 Mai – Oradea, Felix, Mangalia, Olănești, Buziaș, Sovata, Târgu Ocna, Vatra Dornei, Nicolina și Sărata-Monteoru. Pentru seria cincisprezece, care are ca dată de intrare în stațiuni perioada 17 – 19 octombrie 2022, au rămas nealocate trei bilete de tratament, pentru stațiunea Amara.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/. Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau adresa de e-mail: maria.diaconu@cnpp.ro.

Până la această dată, la CJP Neamț sunt depuse 5.355 de cereri de tratament balnear pentru anul 2022, fiind valorificate 1.837 de bilete de tratament.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0