Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii mai

HomeSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii mai

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț informează că pentru a cincea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 10 – 12 mai, s-au alocat 103 bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Amara, Buziaș, Covasna, Căciulata, Lacul Sărat, Herculane, Eforie Nord, 1 Mai – Oradea, Felix, Mangalia, Neptun, Nicolina, Pucioasa, Sovata, Sărata Monteoru, Tîrgu Ocna și Vatra Dornei.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/. Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau la una din cele două adrese de e-mail: silvia.panaite@cnpp.ro sau maria.diaconu@cnpp.ro.

Până la această dată, la CJP Neamț sunt depuse 3.307 cereri de tratament balnear pentru anul 2022, fiind valorificate, pentru primele patru serii de tratament balnear, 132 de bilete de tratament, mai precizează reprezentanții CJP Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0