Prima paginăSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii august

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii august

Dimensiune text

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunță că pentru a zecea serie de tratament balnear, cu dată de intrare în stațiuni în perioada 12-15 august, s-au alocat 161 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Covasna, Buziaș, Bălțătești, Vatra Dornei, Amara, Olănești, 1 Mai – Oradea, Sărata Monteoru, Herculane, Nicolina, Mangalia, Saturn, Eforie Nord, Geoagiu, Lacul Sărat, Slănic Moldova, Călimănești-Căciulata, Ocna-Șugatag, Sovata, Sângeorz, Târgu Ocna și Pucioasa. Au rămas nealocate patru bilete de tratament, deoarece nu au existat solicitări: un bilet – Pucioasa și trei bilete – Sângeorz-Băi.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii urmând a fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament. Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate și telefonic, la numărul de telefon 0233.211353.

Până la această dată sunt depuse 3.777 de cereri de tratament balnear pentru anul 2021, fiind valorificate 911 bilete de tratament, mai precizează reprezentanții CJP Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0