Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii iunie

HomeSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii iunie

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunță că pentru a șaptea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 11-14 iunie, s-au alocat 122 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Covasna, Căciulata, Sărata Monteoru, Amara, Bălțătești, Eforie-Nord, Herculane, Lacul Sărat, 1 Mai – Oradea, Neptun, Felix, Olănești, Pucioasa, Buziaș, Sângeorz – Băi, Slănic Moldova, Sovata, Târgu Ocna, Vatra Dornei, Techirghiol și Nicolina.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/. Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau la una din cele două adrese de e-mail: silvia.panaite@cnpp.ro sau maria.diaconu@cnpp.ro.

Până la această dată, la CJP Nemaț sunt depuse 3.947 de cereri de tratament balnear pentru anul 2022, fiind valorificate, pentru primele șase serii de tratament balnear, 322 de bilete de tratament.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0