Prima paginăSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la începutul lunii octombrie

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la începutul lunii octombrie

Dimensiune text

 

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț informează că, începând cu data de 6 octombrie, pot pleca la tratament balnear, prin intermediul CJP Neamț, 193 persoane, în stațiunile cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte de prestări servicii cât și în stațiunile în care aceasta deține proprietăți ce oferă cazare și tratament balnear.

Astfel, pentru această serie se asigură tratament balnear în una din următoarele stațiuni: Amara, Bălțătești, Covasna, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Căciulata, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Lacu Sărat, Sovata, Buziaș, Covasna, 1 Mai – Oradea, Nicolina, Olănești și Sărata Monteoru. Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Până la această dată, CJP Neamț a valorificat 2.675 bilete de tratament balnear pentru primele 13 serii ale anului 2019, fiind înregistrate 6.199 cereri de  acordare a unui bilet de tratament balnear.

Pentru a se putea înscrie în vederea obţinerii unui bilet de tratament, potenţialul beneficiar depune cererea de acordare însoţită în mod obligatoriu de copie după buletin/carte de identitate, urmând ca restul documentelor să fie ataşate la momentul eliberării biletului.

Biletele de tratament balnear vor fi repartizate/alocate la unităţile de tratament administrate de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă „TBRCM” SA, la care Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) este acţionar unic. În completare, după epuizarea acestora, se vor repartiza/aloca bilete la celelalte unităţi de tratament balnear, cu care CNPP are încheiate contracte.

Repartiţia biletelor de tratament balnear se face pe baza ordinii de ierarhizare a cererilor, în funcţie de opţiunile făcute de solicitant şi în ordinea menţionată în cerere. Ordinea de ierarhizare a cererilor prin care se solicită biletul de tratament balnear este dată de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri, punctajul aferent fiecărei cereri fiind obţinut din însumarea punctajelor acordate pentru fiecare criteriu în parte raportat la numărul de criterii prevăzut pentru categoria respectivă, au mai precizat reprezentanții CJP Neamț.

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0