Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la începutul lunii iunie

HomeSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la începutul lunii iunie

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunță că pentru a șaptea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 7-9 iunie, s-au alocat automat 80 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Covasna, Amara, Bălțătești, Buzias, Lacu Sărat, Sărata Monteoru, 1 Mai – Oradea, Tg. Ocna, Mangalia, Neptun, Sovata, Techirghiol, Pucioasa și Nicolina.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/. Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau la adresa de e-mail: maria.diaconu@cnpp.ro.

Până la această dată, la CJP Neamț sunt depuse 4.577 cereri de tratament balnear pentru anul 2023, fiind valorificate, pentru primele șase serii de tratament balnear, 329 de bilete de tratament.

Comentarii

WORDPRESS: 0