Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii septembrie

HomeSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii septembrie

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunță că pentru a 14-a serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 27 – 30 septembrie, s-au alocat automat 128 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Amara, Bălțătești, Buziaș, Covasna, Căciulata, Eforie Nord, Felix, Herculane, Lacu Sărat, 1 Mai – Oradea, Mangalia, Neptun, Nicolina, Olănești, Sovata, Saturn, Sărata Monteoru, Slănic Moldova, Tușnad și Vatra Dornei.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/.

Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau la adresa de e-mail: maria.diaconu@cnpp.ro. Până la această dată, la CJP Neamț sunt depuse 5.848 de cereri de tratament balnear pentru anul 2023, fiind valorificate 1.768 de bilete de tratament.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0