Prima paginăSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii octombrie

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii octombrie

Dimensiune text

 

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț informează că, începând cu data de 22 octombrie, pot pleca la tratament balnear, prin intermediul CJP Neamț, 178 de persoane, în stațiunile cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte de prestări servicii și în stațiunile în care aceasta deține proprietăți ce oferă cazare și tratament balnear.

Pentru această serie se asigură tratament balnear în una din următoarele stațiuni: Amara, Bălțătești, Covasna, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Mangalia, Neptun,  Căciulata, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Lacu Sărat,  Sovata, Buziaș, 1 Mai – Oradea, Nicolina, Olănești și Sărata Monteoru.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament. Până la această dată, CJP Neamț a valorificat 2.763 bilete de tratament balnear pentru anul 2019, fiind înregistrate 6.225 cereri de  acordare a unui bilet de tratament balnear.

„Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. Repartiţia biletelor de tratament balnear se face pe baza ordinii de ierarhizare a cererilor, în funcţie de opţiunile făcute de solicitant şi în ordinea menţionată în cerere. Ordinea de ierarhizare a cererilor prin care se solicită biletul de tratament balnear este dată de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri, punctajul aferent fiecărei cereri fiind obţinut din însumarea punctajelor acordate pentru fiecare criteriu în parte raportat la numărul de criterii prevăzut pentru categoria respectivă”, precizează reprezentanții CJP Neamț.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0