Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii martie

HomeSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii martie

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț informează că pentru a doua serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 23-25 martie, s-au alocat 45 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Covasna, Lacul Sărat, Sărata Monteoru, Amara, 1 Mai – Oradea, Pucioasa, Olănești, Buziaș și Nicolina, rămânând disponibile nouă bilete de tratament, pentru următoarele stațiuni: Amara (cinci bilete), Lacul Sărat (un bilet), Buziaș (un bilet) și Moneasa (două bilete).

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/ . Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353 sau la adresa de e-mail: maria.diaconu@cnpp.ro.

Până la această dată, sunt depuse 3.183 cereri de tratament balnear pentru anul 2023, fiind valorificate, pentru prima serie de tratament balnear, 43 de bilete de tratament, mai arată comunicatul CJP Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0