Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii iunie

HomeSanatate

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii iunie

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunță că pentru a șaptea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 25 – 27 iunie, s-au alocat 154 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Covasna, Buziaș, Felix, Vatra Dornei, Amara, Olănești, 1 Mai – Oradea, Sărata Monteoru, Herculane, Geoagiu – Băi, Nicolina, Neptun, Saturn, Eforie Nord, Bălțătești, Lacul Sărat, Slănic Moldova, Călimănești-Căciulata, Sovata, Sângeorz, Târgu Ocna și Pucioasa. Au rămas nealocate șase bilete de tratament (deoarece nu au fost solicitări): trei bilete în Buziaș, două bilete la Ocna – Șugatag, un bilet la Sângeorz.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/.

Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211353. Până la această dată, la CJP Neamț sunt depuse 3.078 de cereri de tratament balnear pentru anul 2021, fiind valorificate 331 bilete de tratament.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0