HomeSocialPe scurt

Biciclist accidentat uşor

În ziua de 25 iulie, în jurul orei 11.50, în Roman, la intersecţia străzilor Bogdan Dragoş cu Vasile Lupu a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea uşoară a unui biciclist

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în timp ce Iuliana C., de 34 de ani, din Galaţi, conducea un autoturism pe strada Vasile Lupu, pe un sector de drum pe care îi era interzis accesul, ajunsă la intersecţia cu strada Bogdan Dragoş, a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate de trecere biciclistului Dumitru B., de 65 de ani, din Roman, care conducea regulamentar cu direcţia de deplasare către Bulevardul Republicii, şi a intrat în coliziune cu acesta, rănindu-l uşor. Vinovată de producerea accidentului se face conducătoarea auto Iuliana C., care a circulat neregulamentar pe un sector de drum cu accesul interzis şi nu a acordat prioritate de trecere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

De beat ce era, a căzut de pe bicicletă

Pe 25 iulie, în jurul orei 16.15, pe DJ 207K, în localitatea Doljeşti, a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că în timp ce Anton B., de 51 de ani, din comuna Doljeşti, conducea o bicicletă pe DJ 207K, în interiorul localităţii Doljeşti, din cauza stării avansate de ebrietate, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a căzut pe islazul de pe partea dreaptă a sensului său de deplasare. Din accident a rezultat rănirea gravă a biciclistului.

A refuzat să sufle în etilotest şi s-a ales cu dosar penal

Pe 25 iulie, în jurul orei 16.00, Poliţia Municipiului Roman a fost sesizată despre faptul că Vasile C., de 40 de ani, din Piatra Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe strada Secerii, din localitatea Horia, a lovit un autoturism ce era staţionat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi l-au identificat pe Vasile C., căruia, deoarece emana miros de alcool, i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă a refuzat. Acesta a fost condus, apoi, la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, unde a refuzat să i se recolteze probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de refuz recoltare probe biologice.

I-a dat cu lopata în cap

În noaptea de 5-6 iulie, Andrei I., de 22 de ani, din comuna Boghicea, a intervenit în conflictul verbal dintre tatăl său, Vasile I., şi Emil B., de 29 de ani, care erau pe o uliţă din satul Nistria,

comuna Boghicea, lovindu-l pe Emil B. în zona capului cu o lopată. Cercetările au fost continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, în vederea definitivării cercetărilor şi a administrării întregului material probatoriu. În ziua de 24 iulie s-a concluzionat, prin raportul de constatare medico-legal, că partea vătămată a suferit leziuni a căror gravitate i-au pus în primejdie viaţa. În ziua de 25 iulie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ a luat, faţă de Andrei I., măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventiva pentru 29 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Animale salvate de pompieri

Pe 25 iulie la ora 19.41, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit pentru salvarea unei bovine căzută într-un bazin în satul Cotu Vameş, comuna Horia. Pentru degajarea şi salvarea bovinei s-a acţionat şi cu un utilaj aparţinând Consiliului Local Horia. La ora 2.43, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ au fost alertaţi şi au intervenit, cu patru subofiţeri şi o autospecială de lucru, pentru salvarea unei bovine căzută într-un şanţ din satul Hociungi, comuna Moldoveni. Pentru degajarea şi salvarea bovinei s-a acţionat şi cu un utilaj aparţinând Consiliului Local Moldoveni.

Comentarii

WORDPRESS: 0