Prima paginăSport

Bianca Mihăilă, în sferturi la turneul ITF din Galaţi

Dimensiune text

Tenismena romaşcană Ana Bianca Mihăilă, legitimată la Tenis Club Municipal, s-a calificat, la dublu, în sferturile de finală ale turneul internaţional de la Galaţi „Trofeul Municipiului – Viva Tenis Club”, concurs din cadrul circuitului ITF (International Tennis Federation) dotat cu premii totale de 10.000 de dolari.

Proba perechilor este cea în care Mihăilă a obţinut cele mai bune rezultate din carieră, indiferent de sportiva cu care a stat de aceeaşi parte a fileului. De această dată, parteneră îi este Rebecca Poikajarvi (Suedia), cea alături de care a învins perechea Otilia Simion / Gabriela Talabă, favorită numărul 4, cu scorul 6-1, 2-6, 13-11, ultimul set fiind gen tie-break. În meciul pentru calificarea în semifinală, Mihăilă şi Poikajarvi vor întâlni cuplul format din Ekaterina Lavrikova (Rusia) şi Alessia Piran (Italia) şi calificat fără joc în această fază a competiţiei, întrucât adversarele din optimi s-au retras.

La simplu, Ana Bianca, venită din calificări, a jucat în primul meci de pe tabloul principal cu Chloe Paquet (Franţa), favorita numărul 8 la câştigarea turneului. Romaşcana a pierdut, 3-6, 2-6.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0