Prima paginăRoman

Beat și fără permis, urmărit ca în filmele polițiste

Dimensiune text

Un bărbat din Roman a vrut să simtă adrenalina în sînge, dar toată aventura lui s-a sfîrșit la Poliție.

 

Sîmbătă seara, în jurul orei 22.25, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Roman patrula pe strada Gloriei, din Roman, și a văzut cum un conducător auto a pierdut controlul volanului autoturismului, pe un segment de drum în curbă la stînga, și a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate regulamentar.
După producerea accidentului, autoturismul implicat în accident și-a continuat deplasarea, iar conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, fapt ce a determinat urmărirea acestuia cu autospecializata din dotare, folosindu-se semnalele luminoase și acustice. Șoferul a fost urmărit pe mai multe străzi din oraș și a trecut cu viteză prin toate intersecțiile. Unul dintre polițiștii care l-au urmărit pe bărbat a spus că, dacă nu ar fi fost o oră tîrzie, acesta ar fi făcut și alte victime. Urmărirea că în filme s-a terminat cînd conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a oprit cu autoturismul într-un gard de pe strada Vasile Lupu, lîngă blocurile ANL.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoana care conducea autoturismul se numește Marius G., de 31 ani, din Roman, și avea o concentrație de 1,76mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice. Fiind condus la Spitalul Roman, autorul a refuzat recoltarea probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0