Prima paginăSocial

Bazinul de înot se redeschide

Bazinul de înot se redeschide

Dimensiune text

 

După două săptămâni, timp în care activitatea la bazinul de înot a fost suspendată pentru reviziile tehnice periodice și reparații, direcția care se ocupă de acest sector anunță faptul că programul revine la normal. Totuși, este de menționat faptul că cei care vor dori să facă și saună nu vor mai beneficia de acest serviciu gratuit, ci pentru el consilierii locali au aprobat o taxă de utilizare.

„Club Sportiv Municipal Roman anunță redeschiderea Bazinului de Înot din municipiul Roman începând cu data de 13 noiembrie 2017 (luni). Posesorii de abonamente vor avea prelungită perioada de valabilitate a acestora cu 2 săptămâni (timpul cât Bazinul a fost închis pentru revizie). Programul de funcționare și tarifele rămân aceleași”, anunță reprezentanții CSM Roman.

Tarifele de acces la Bazinul de înot sunt următoarele: agrement: 10 lei/oră; didactic: 15 lei/ședință; saună: 20 lei, tarif de utilizare al saunei și permite accesul la saună (1 ședință) și bazinul de înot (timp de o oră). Abonamente pentru accesul la Bazinul de înot sunt următoarele: agrement: 80 lei/10 ședințe/lună, abonament individual; didactic: 110 lei/abonament pentru grupuri mai mari de 10 persoane și didactic: 130 lei/ abonament individual.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0