Prima paginăSport

Bazele sportive din Roman, deschise în minivacanța de 1 Decembrie

Bazele sportive din Roman, deschise în minivacanța de 1 Decembrie

Dimensiune text

 

Clubul Sportiv Municipal Roman informează că, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, sunt deschise accesului publicului, în conformitate cu regulile de protecție contra SARS-CoV-2, terenul de minifotbal și terenurile de tenis din Complexul „Sala Sporturilor”, pista de biciclete din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” (zona ștrand) și pista de alergare de la Stadionul „Moldova”.

Pentru terenul de minifotbal din Complexul „Sala Sporturilor”, programul este între orele 8.00 – 22.00, la următoarele tarife: 50 lei/oră pe timp de zi și 100 lei/oră în nocturnă. Pentru terenurile de tenis din Complexul „Sala Sporturilor”, programul este între orele 8.00 – 22.00, la următoarele tarife: 25 lei/oră pe timp de zi și 50 lei/oră în nocturnă.

„Pentru bazele sportive, de mai sus vă recomandăm să vă efectuați o programare prealabilă la tel. 0233.732.249 sau 0723.606.640. Menționăm că este permis accesul pentru maxim zece persoane care nu fac parte din aceeași familie. Bazinul Didactic de Înot este deschis doar pentru antrenamentele secției Natație a CSM Roman și pentru cursurile de înot didactic. La acest moment nu este permisă reluarea activității de înot agrement, cu publicul larg”, a precizat directorul Clubului Sportiv Municipal Roman, Constantin Cudalb.

Pentru pista de biciclete din Complexul „Moldova”, programul este între orele 6.00 – 22.00, accesul fiind gratuit. Pentru pista de alergare de la Stadionul „Moldova”, programul este între orele 06.00 – 21.00 pentru perioada 28 noiembrie – 1 decembrie.

„În data de 1 decembrie, pe stadionul «Moldova», în intervalul orar 11.00 – 16.00 va avea acces doar un grup de alergători de zece persoane – «Semper Primus Roman», care, cu ocazia Zilei Naționale a României și a împlinirii a 102 ani de la Marea Unire, vor efectua 102 ture de stadion. Adresăm rugămintea de a fi respectate regulile de protecție contra SARS-CoV-2 elaborate de autorități, stabilite în funcție de specificul fiecărei baze sportive sau activități sportive”, a mai precizat directorul Clubului Sportiv Municipal Roman.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0