HomeRural

Baze sportive din fonduri proprii la Budești și Făurei

Administrația publică de la Făurei va amenaja, în acest an, o minibază sportivă în curtea Școlii Budești.

 

 

Avem o suprafață de 40 de ari nefolosită în incinta noii școli de la Budești, pe care dorim să amenajăm o minibază sportivă. Investiția va fi realizată din fonduri de la bugetul local și va cuprinde un teren de handbal, volei, baschet și tenis de cîmp. În acest moment, sîntem preocupați de întocmirea documentației necesare pentru realizarea acestui obiectiv„, a declarat Vasile Gherghel, primarul comunei Făurei.

Minibaza sportivă, care va costa 15.000 de euro, va fi prevăzută cu iluminat nocturn. O bază sportivă va fi amenajată și în satul Făurei. „În urmă cu patru ani, am depus la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului un proiect de amenajare a unei baze sportive la Făurei, dar nu am primit nici un răspuns legat de eligibilitatea lui. În aceste condiții, ne-am gîndit să întocmim la nivel local un proiect pentru amenajarea unei baze sportive la Făurei„, a spus primarul comunei Făurei.

Dacă baza sportivă de la Budești este destinată elevilor din comună, cea de la Făurei va fi amenajată pentru tineri, în vederea încurajării mișcării sportive la nivelul comunei.

Comentarii

WORDPRESS: 0