Prima paginăActualitate

Bătrâni răniți în urma unui incendiu, în comuna Bahna

Bătrâni răniți în urma unui incendiu, în comuna Bahna

Dimensiune text

Pompierii din cadrul Detașamentului Roman au fost alertați să intervină marți seară, 2 martie, în jurul orei 20:05, prin apel la 112, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Țuțcanii din Vale, comuna Bahna, informează ISU Neamț.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case, cu posibilitatea propagării la  anexele gospodăreşti și la o casă aflate în vecinătate.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detașamentului Roman, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD , pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Bahna și pompieri voluntari din cadrul SVSU Moldoveni, cu o autospecială de stingere. La locul evenimentului s-a deplasat și un echipaj cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

„Proprietarii locuinței, un bărbat de 75 de ani și o femeie de 72 de ani, au suferit arsuri. Victimele au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, după care au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ. Coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu”, au precizat reprezentanții ISU Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0