Prima paginăActualitateRural

Bătrân din Avereşti, găsit mort într-o fântână

Dimensiune text

Pompierii romaşcani au fost chemaţi, marţi seară, să îl caute pe un bătrân de 84 de ani într-o fântână din localitatea Avereşti. O vecină a găsit bastonul bătrânului lângă fântână. Panicată pentru că nu-l văzuse pe bătrân de mai bine de o oră şi gândindu-se la ce era mai rău, femeia a sunat la 112. Pompierii au ajuns la faţa locului şi au început operaţiunea de căutare, chiar dacă nu ştiau exact că bătrânul a căzut în fântână.

„Nu există martori oculari şi nu ştim dacă, într-adevăr, persoana căutată a căzut acolo. Cu toate acestea, colegii mei, care au pregătirea necesară pentru a interveni, vor coborî în fântână şi vor face tot ce se va putea”, a afirmat subinspectorul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ. Fântâna în cauză are o adâncime de şapte până la luciul apei şi încă şapte metri, aproximativ, este adâncimea apei, fapt care a făcut căutările foarte anevoioase.

După o intervenţie de mai multe zeci de minute, pompierii au găsit trupul bărbatului în apă. Acesta a fost scos la suprafaţă, iar ancheta în acest caz va fi preluată de poliţişti. Oamenii legii vor trebui să stabilească acum cu exactitate care sunt condiţiile în care a murit bătrânul.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0