Prima paginăPolitica

Bătaie între candidaţi

Dimensiune text

Doi candidaţi la Consiliul Local Dulceşti s-au luat, joi, la bătaie, după ce duelul electoral nu a mai putut fi stăpînit prin vorbe.

 

În centrul incidentului au fost Laurenţiu Mărtişcă, în vîrstă de 35 de ani, candidat din partea USL pentru Consiliul Local Dulceşti, şi Vasile Roman, în vîrstă de 44 de ani, actualul viceprimar al comunei şi candidat la Consiliul Local din partea APEL. Cei doi s-au întîlnit pe o stradă din comună, acolo unde simpatizanţii APEL împărţeau materiale promoţionale.
După ce s-au şicanat în trafic, s-a ajuns şi la agresiune fizică.

Laurenţiu Mărtişcă a mers, ulterior, la Poliţie şi a depus plîngere împotriva actualului viceprimar, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.
Partea vătămată a fost îndrumată la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea obţinerii unui certificat medico-legal, urmînd ca, la finalizarea cercetărilor, să se propună soluţie legală prin Parchet. Recomandăm, în continuare, cetăţenilor să sesizeze orice încălcare a legislaţiei electorale la numărul unic de urgenţă 112. Poliţiştii se vor deplasa imediat la faţa locului pentru efectuarea verificărilor şi lămurirea oricăror situaţii sesizate„, a precizat subcomisar Cătălina Bădeanu, purtător de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0