Bărbat din Valea Ursului, dat dispărut de familie

HomeActualitate

Bărbat din Valea Ursului, dat dispărut de familie

 

 

Joi, 15 martie, poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a numitului Vasile Axinte, în vârsta de 61 ani, din Valea Ursului, în data de 11 martie. Aceştia au demarat activităţi de căutare atât pe raza localităţii de domiciliu a acestuia, cât şi în comunele limitrofe, însă până în prezent nu a fost depistat.

„La momentul dispariției, bărbatul purta un sacou crem cu pătrăţele, bluză de lână, pantaloni tip jeans de culoare albastră și purta cizme negre de cauciuc. Semnalmentele persoanei: înălțime 1,75 metri, greutate 75 de kilograme, constituție atletică, păr scurt, grizonant, cu început de calviție, ochi căprui, accent moldovenesc, peltic și bâlbâit. Familia nu a putut pune la dispoziție o poză cu persoana dispărută”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Polițiștii continuă căutările în vederea depistării bărbatului, iar orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea acestuia este rugată să apeleze serviciul unic 112.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0