Bărbat din Stănița reținut de polițiști pentru violență în familie

HomeActualitate

Bărbat din Stănița reținut de polițiști pentru violență în familie

 

 

Joi, 7 februarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Stăniţa au fost sesizați de către o femeie de 34 de ani, din Stănița, despre faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

Conform IPJ Neamț, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că femeia este într-o relație de concubinaj cu un bărbat de 40 de ani, din Stănița, care, la data de 4 februarie, pe fondul consumului de alcool, ar fi lovit-o atât pe ea, cât și pe cei doi fii minori ai acesteia.

„Din extinderea cercetărilor a reieșit că bărbatul este cercetat în alte trei cauze penale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și rele tratamente aplicate minorului. În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă”, informează IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0