Bărbat din Săbăoani urmărit internațional, pentru furt de bijuterii de 60.000 de euro în Austria

HomeActualitate

Bărbat din Săbăoani urmărit internațional, pentru furt de bijuterii de 60.000 de euro în Austria

Miercuri, 20 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, au depistat, în localitatea Săbăoani, un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate, care era urmărit la nivel internațional, informează IPJ Neamț. Pe numele acestuia era emis de autoritățile judiciare din Austria un mandat european de arestare.

„Din cercetări a reieșit că, la data de 4 septembrie, persoana în cauză, împreună cu un complice, ar fi pătruns, prin forțarea unei ferestre, într-un magazin de bijuterii, de unde ar fi sustras bijuterii în valoare de 60.000 de euro”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Bărbatul a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bacău. Joi, acesta urmează să fie prezentat Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0