Prima paginăActualitate

Bărbat din Roman dat dispărut de soție, căutat de polițiști

Bărbat din Roman dat dispărut de soție, căutat de polițiști

Dimensiune text

 

UPDATE, 5 AUGUST: La data de 5 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat pe raza localităţii Horia bărbatul de 53 de ani, dispărut la data de 26 iulie 2020, informează IPJ Neamț. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, bărbatul s-a aflat la o fermă de animale, pe raza localităţii Horia și nu a fost victima vreunei infracțiuni. De asemenea, acesta a declarat că i-a adus la cunoştinţă telefonic soţiei sale că va rămâne o perioadă de timp la ferma respectivă, au mai precizat polițiștii.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 27 IULIE: Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizați duminică, 26 iulie, de către o femeie de 49 de ani, din Roman, cu privire la faptul că soţul său, Eugen Bârgăoanu, de 53 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în cursul aceleiași zile şi nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul a plecat în repetate rânduri de la domiciliu, pe perioade lungi de timp, fără a preciza locul unde se deplasează. Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 65 de kilograme, faţa ovală, păr şaten cu calviţie pronunţată, fără semne particulare. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu geacă maro, pantaloni de culoare închisă iar pe cap purta o şapcă albastră”, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0