Prima paginăActualitate

Bărbat din Roman, căutat de polițiști. A fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră

Bărbat din Roman, căutat de polițiști. A fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră

Dimensiune text

 

 

Polițiștii nemțeni caută un bărbat de 30 de ani, din municipiul Roman, bănuit de comiterea unei infracțiuni cu privire la viața și integritatea corporală a unei persoane, în după-amiaza zilei de vineri, 23 februarie.

Conform IPJ Neamț, victima a suferit leziuni minore și este în afara oricărui pericol. Din momentul confirmării faptei și a preluării anchetei de către procurorul criminalist, mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate pentru depistarea celui în cauză, care se sustrage urmării penale.

„Bărbatul se numește Vârgolici Călin Cătălin, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Roman, iar semnalmentele acestuia au fost diseminate către toți polițiștii fiind efectuate activități de căutare la nivelul județului Neamț. Semnalmente: înălțime 1,80 m, circa 85 kg, constituție atletică, nebărbierit, fața avală, ochi căprui, păr negru, vorbirea normala. Ultima dată a fost văzut îmbrăcat cu o geacă de piele neagră și pantaloni negri. Bărbatul este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră. Orice persoană care poate oferi informații despre cel în cauză, este rugată să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de poliție”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0