Bărbat din Poienari dat dispărut, căutat de polițiști

HomeActualitate

Bărbat din Poienari dat dispărut, căutat de polițiști

UPDATE: La data de 23 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat, pe o stradă din localitatea Poienari, bărbatul de 53 de ani, dispărut la data de 20 mai 2022, informează IPJ Neamț. Din verificările preliminare efectuate a reieșit că, pe perioada dispariției, acesta s-ar fi deplasat în localitatea Bunghi și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Duminică, 22 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către un tânăr de 23 de ani, din Poienari, cu privire la faptul că, la data de 20 mai 2022, tatăl său, Vasile Ipate, în vârstă de 53 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Ion Creangă continuă activitățile de căutare în vederea depistării acestuia.

Semnalmente: înălţime – 1,70 metri, greutate60-65 de kilograme, ochi căprui, păr şaten. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni negri din stofă, fiind încălțat cu adidași negri, iar pe cap purta o șapcă neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Poienari și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de bărbatul în cauză, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0