Prima paginăActualitate

Bărbat din Pâncești, reținut de polițiști pentru tâlhărirea unui copil

Bărbat din Pâncești, reținut de polițiști pentru tâlhărirea unui copil

Dimensiune text

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, cel în cauză fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Luni, 21 iunie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un minor de 13 ani, din Pâncești, a fost victima infracțiunii de tâlhărie. Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce minorul se afla pe un teren din localitatea Pâncești, ar fi fost amenințat cu acte de violență de un bărbat de 36 de ani, din Pâncești, care, folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, i-ar fi solicitat banii pe care acesta îi deține asupra sa, moment în care minorul i-ar fi înmânat 20 de lei.

„De asemenea, la solicitarea persoanei bănuite de comiterea faptei, minorul s-ar fi deplasat la o societate comercială din proximitate, de unde ar fi cumpărat băuturi alcoolice și un pachet de țigări, pe care i le-ar fi înmânat celui în cauză. Bărbatul a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Marți, 22 iunie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman (…) şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22 iunie 2021 şi până la data de 21 iulie 2021, inclusiv, a inculpatului Olaru Gheorghiţă, aflat în stare de reţinere, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată (…) Executorie (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în încheierea dispusă marți de Judecătoria Roman.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0