Prima paginăActualitate

Bărbat din Izvoare, condamnat pentru omor

Bărbat din Izvoare, condamnat pentru omor

Dimensiune text

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au depistat un bărbat din Izvoare, pe numele căruia Tribunalul Neamț a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de omor, acesta fiind depus la Penitenciarul Bacău.

Joi, 24 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au depistat, în urma investigațiilor efectuate, pe raza localității Izvoare, un bărbat de 32 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Cel în cauză era condamnat de Tribunalul Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de zece ani sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

„În fapt, la data de 29 decembrie 2018, acesta a pătruns în locuința unui bărbat, de 56 de ani, din Bahna, iar pe fondul unui conflict mai vechi, l-a lovit cu un obiect din lemn în zona capului și a corpului, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia. Bărbatul a fost condus și depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei”, informează IPJ Neamț.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0