Prima paginăActualitate

Bărbat din Făurei reţinut de poliţişti după ce l-a lovit cu cuțitul pe concubinul mamei

Bărbat din Făurei reţinut de poliţişti după ce l-a lovit cu cuțitul pe concubinul mamei

Dimensiune text

 

 

Poliţiştii au introdus în arestul IPJ Neamţ un bărbat de 38 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Conform IPJ Neamț, marți, 29 ianuarie, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Dulceşti au fost sesizaţi, de către o femeie din Făurei, despre faptul că fiul său l-a lovit cu un cuţit pe concubinul acesteia.

„Din cercetările efectuate la faţa locului a reieşit că, în jurul orei 21.00, în timp ce se aflau în locuinţa apelantei, fiul său de 38 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi distrus un geam, după care i-ar fi aplicat unui bărbat de 62 de ani o lovitură cu un cuţit în zona umărului. Persoana vătămată a fost transportata imediat la spital, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas sub observaţie. În urma audierilor, poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de bărbatul de 38 de ani pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, fiind introdus în arestul IPJ Neamţ. Acesta urmează să fie prezentat astăzi  de către poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de arestare preventivă”, informează Poliția Neamț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0