Prima paginăActualitate

Bărbat din Dulcești, reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Bărbat din Dulcești, reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Dimensiune text

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au reținut un bărbat din Dulcești, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Luni, 26 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către o femeie de 30 de ani, din localitatea Ion Creangă, despre faptul că fostul său concubin a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Roman.

Conform IPJ Neamț, din investigațiile efectuate a reieșit că, în noaptea de 25 spre 26 august, acesta a încălcat ordinul de protecție, prin aceea că a pătruns în curtea locuinței femeii și a spart un geam de la ușa de acces, încercând să intre înăuntru, iar în urma stării de temere create, femeia, împreună cu cei doi copii, a mers într-o altă locuință din aceeași curte. Bărbatul a pătruns în locuința fostei concubine, de unde a sustras o poșetă cu mai multe bunuri. Acestea au fost recuperate de polițiști și înapoiate femeii.

„Bărbatul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea hotărârilor judecătorești (două acte materiale) și furt calificat, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0