Bărbat din Doljești dat dispărut de soție, căutat de polițiști

HomeActualitate

Bărbat din Doljești dat dispărut de soție, căutat de polițiști

 

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Roman continuă activităţile de căutare în vederea depistării lui Ovidiu-Francisc Tulbure, de 35 de ani, din Doljești.

Conform IPJ Neamț, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați joi, 7 noiembrie, în jurul orei 20.00, de către o femeie de 32 de ani, din Doljești, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe raza municipiului Roman, soțul său, Ovidiu-Francisc Tulbure, de 35 de ani, a părăsit voluntar autoturismul personal în care se afla și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime – 1,70 metri, greutate – 70 de kilograme, ochi albaștri, faţa ovală, păr șaten. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă neagră, bluză sport gri, iar pe cap purta o șapcă albă.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Foto: IPJ Neamț

Comentarii

WORDPRESS: 0