Prima paginăActualitate

Bărbat din Cotu Vameș încarcerat după ce și-a amenințat sora cu o furcă

Bărbat din Cotu Vameș încarcerat după ce și-a amenințat sora cu o furcă

Dimensiune text

 

 

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Horia au identificat și reținut miercuri, 22 august, în urma activităților operative desfășurate, un bărbat, de 40 de ani, din Cotu Vameș, bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate a rezultat că, la data de 21 august, un bărbat de 40 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a deplasat la domiciliul surorii sale, în vârstă de 43 de ani, din aceeași localitate, unde, pe fondul unor neînțelegeri, a amenințat-o cu o furcă. Fiindu-i teamă de fratele său, femeia de 43 de ani s-a retras într-o curte interioară, însă acesta a pătruns în curtea locuinței sale, unde a distrus o poartă din tablă.

„Ieri, în urma probării activității infracționale, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0