Bărbat din comuna Ion Creangă dat dispărut, căutat de polițiști

HomeActualitate

Bărbat din comuna Ion Creangă dat dispărut, căutat de polițiști

UPDATE: La data de 10 august, bărbatul de 61 de ani, dispărut la data de 6 august, a fost identificat de polițiști, în localitatea Ion Creangă, informează IPJ Neamț. Din primele verificări a reieșit că, pe perioada dispariției, persoana în cauză s-ar fi aflat la muncă, pe raza municipiului Roman și nu a fost victima vreunei infracțiuni.


ȘTIRE INIȚIALĂ, 8 august: 
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați sâmbătă, 6 august, în jurul orei 13.20, de către o femeie de 61 de ani, din localitatea Ion Creangă, cu privire la faptul că, la data de 26 iulie, soțul său, Condurat Neculai, în vârstă de 60 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul din localitatea Ion Creangă și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Semnalmente: înălţime – 1,75 metri, greutate – 85 de kilograme, păr grizonant, statură atletică, ochi verzi, faţă ovală, frunte normal, păr alb şi calviţie în partea superioară. Îmbrăcăminte: pantaloni tip trening gri sau culoare închisă, tricou cu dungi orizontale multicolor, pantofi sport de culoare închisă.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Ion Creangă și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0