Bărbat din Boghicea dat dispărut din spital, căutat de polițiști

HomeActualitate

Bărbat din Boghicea dat dispărut din spital, căutat de polițiști

 

UPDATE, 22 iulie: Bărbatul de 35 de ani, din localitatea Boghicea, dispărut la data de 18 iulie 2020, a revenit la domiciliu. Conform IPJ Neamț, marți, 21 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost informați cu privire la faptul că bărbatul de 35 de ani, din localitatea Boghicea, dispărut la data de 18 iulie 2020, a revenit la domiciliu. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 21 iulie: Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Sagna continuă activităţile de căutare în vederea depistării lui Bogdan Homea, de 35 ani, din localitatea Boghicea.

Conform IPJ Neamț, luni, 20 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către o femeie de 56 de ani cu privire la faptul că fiul său, Bogdan Homea, de 35 ani, a părăsit în mod voluntar unitatea medicală din Roman și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent. Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 55 de kilograme, constituție slabă, păr negru, ochi căprui.

„La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde închis, pantaloni tip jeans de culoare închisă, fiind încălțat cu adidași de culoare deschisă. Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0