Bărbat din Bahna reținut de polițiști pentru distrugere prin incendiere

HomeActualitate

Bărbat din Bahna reținut de polițiști pentru distrugere prin incendiere

 

În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii Secției de Poliție Rurală Români au identificat și reținut pentru 24 de ore o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere.

Conform IPJ Neamț, duminică, 22 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Români au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 49 de ani, din Bahna, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 20 martie, cel în cauză ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unui bărbat de 50 de ani, unde ar fi incendiat o căpiță de fân, care s-ar fi extins la alta aflată în proximitatea acesteia.

„Incendiul izbucnit a fost localizat și lichidat de pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman și Moldoveni, prejudiciul creat fiind estimat la aproximativ 4.000 de lei. Ieri, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0