Bărbat dat dispărut de soție, căutat de polițiștii romașcani

HomeActualitate

Bărbat dat dispărut de soție, căutat de polițiștii romașcani

Miercuri, 19 aprilie, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie din municipiul Roman, cu privire la faptul că, la data de 17 aprilie, soțul ei, Iulian Antăluca, în vârstă de 47 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din localitatea Doljești și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț. Semnalmente: înălțime 1,70 metri, greutate 75 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi albaștri.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră cu o inscripție de culoare albă, pulover de culoare albastru cu negru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțat cu pantofi sport de culoare neagră.

Polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării acestuia. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0